Životní úklid a současné akce

20.04.2012 19:04

Pořad "Životní úklid" s EURONOU v repríze každou středu od 11.04. na TV PRIMA LOVE v 19 hod.

 

Vážení zákazníci, poradci.

ŽIVOTNÍ ÚKLID opět na televizních obrazovkách!!!

Pořad ŽIVOTNÍ ÚKLID, kde můžete shlédnout náš Angel team a výrobky Eurona v akci se opět vrací v repríze na televizní obrazovky! :-)

DÍVEJTE SE ve středu 18.4.2012 na PRIMA LOVE od 19.00 hodin.

 

Sestřih již odvysílaných dílů můžete shlédnout vždy následující den na Facebooku Eurona by Cerny www.facebook.com/euronabycerny.
Videa z natáčení naleznete také na www.youtube.com/euronacz.

Dobrý den, připravili jsme pro Vás novou sekci Eurona SHOW!, ve které naleznete ucelenou kolekci z natáčení pořadu Životní úklid na TV Prima a dalších významných akcí, které Eurona by Cerny podporuje.




Eurona by Cerny je oficiálním sponzorem nového filmu Školní výlet. V tomto filmu se na pár hvězdných vteřin objeví také zakladatel společnosti Eurona by Cerny Lukáš Černý společně s manželkou Veronikou Zaňkovou, kterou znáte jako oficiální tvář firmy Eurona by Cerny a exkluzivní kosmetiky Cerny Cosmetix. Zazní zde též jejich společná píseň Kapky v moři, která dokresluje ve filmu Školní výlet milostnou scénu mezi herečkou Sandrou Novákovou a Janem Bendigem. Tuto "milostnou" píseň si můžete stáhnout na našich stránkách níže.

   
Veronika Zaňková - Kapky v moři
MP3 ke stažení
Oficiální stránky
Veroniky Zaňkové
   

Eurona by Cerny se podílí na soutěži Česko zpívá jako její výhradní partner. Lukáš Černý společně s manželkou Veronikou Zaňkovou jsou členy poroty této v celostátní pěvecké soutěži pro začínající zpěváky s mezinárodní účastí. Dalšími členy poroty jsou Eduard Klezla, Milan Herman, Kamila Nývltová, Tomáš Savka, Bohouš Josef a Renata Drösler.

Pěvecká soutěž bude celoplošně v rámci ČR promována mediálním partnerem Český Rozhlas ve stovkách upoutávek a spotů, ve kterých zazní jméno společnosti Eurona by Cerny jako výhradního partnera soutěže.

Na oficiálních stránkách TV Prima můžete shlédnout jednotlivé díly pořadu Životní úklid, kterým po celou dobu provázeli Alice Bendová a Martin Zeller a jehož natáčení se účastnil náš Angel team.

Videa Životní úklid s Euronou - Youtube kanál Eurona




Videa Životní úklid PŘED A PO - Youtube kanál Eurona

 

 

Zpět
Seo servis Pridat.eu Alfa Elchron